Tandplejer & patient

- Din foretrukne tandlæge i Silkeborg

 

Tandsundhed er vigtig for din livskvalitet


Vi ved, at tandsundhed og tandpleje er vigtigt for din livskvalitet. Vi arbejder i vores klinik derfor med forebyggende tandpleje, så du er sikret et flot smil hele livet.  Hos Tandlægerne Tværgade i Silkeborg har vi i klinikken tilknyttet én dygtig tandplejer. Vi anbefaler, at man som patient hos os kommer til undersøgelse hos vores tandplejer hver anden gang, man besøger klinikken. Lider du af parodontose, anbefaler vi eftersyn hos tandplejeren hver 3.-4. måned samt 1 årligt besøg hos tandlægen.

 

Din tandplejer i Silkeborg | Undersøgelse, information og behandling


Vores tandplejer undersøger ved dit besøg i vores klinik for forskellige lidelser i mundhulen og på tænderne, blandt andet cariesangreb og sygdomme i tandkødet. Hvis det er nødvendigt udfører vi også røntgenoptagelser og undersøgelser af slimhinder eller bidfunktion. Som en vigtigt del af den gode tandpleje udfører vi også tandrensning, ligesom vi hjælper med parodontosebehandling.

 

Vi informerer også dig om, hvordan du korrekt plejer dine tænder derhjemme, ligesom vi giver dig information om, hvilken kost der er mindst skadelig for dine tænder. Vi giver dig desuden gode råd om, hvordan du bedst muligt bevarer en god mundhygiejne gennem hele livet.

 

Vi anbefaler, at du gennem hele livet regelmæssigt får foretaget tandrensninger og eftersyn hos din lokale tandplejer, så du kan bevare et sundt tandsæt. Har du tandlægeskræk står vi naturligvis klar til at hjælpe dig bedst muligt gennem dit tandlægebesøg.

 

Kontakt os i dag


Trænger dine tænder til eftersyn hos en tandplejer, så kontakt os på telefon 86 82 20 25
email: tand.hanne@mail.dk. Vores klinik er beliggende centralt på Tværgade 10 i Silkeborg.

 

Tandplejer i Silkeborg | Tandlægerne Tværgade